Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
V N M S P A S R H S R R E t

SAMENSTELLEN JAARREKENING

Samenstellen jaarrekening

Bent u ondernemer en wilt u de jaarrekening van uw bedrijf laten samenstellen? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam! Wij hebben namelijk meer dan 15 jaar ervaring met het samenstellen van de jaarrekening voor ondernemers. Wij maken de jaarrekening voor zzp’ers (zelfstandige zonder personeel), ondernemers met een eenmanszaak of vof (vennootschap onder firma) en voor aandeelhouders van een BV (besloten vennootschap).
Voor het samenstellen van een jaarrekening is meestal gespecialiseerde kennis nodig. U kunt hierbij denken aan het berekenen van afschrijvingen, controle van openstaande posten van debiteuren en crediteuren, bepalen van overlopende posten en schulden en de stand van het eigen vermogen. De balans (activa en passiva) van uw bedrijf moet natuurlijk ook in evenwicht zijn. Het samenstellen van de jaarrekening kunt u daarom uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam.

Samenstellen jaarrekening ZZP, eenmanszaak en vof

Voor een zzp’er, eenmanszaak en vof (vennootschap onder firma) is het samenstellen van een jaarrekening niet verplicht. Zij moeten echter wel een balans en winst- en verliesrekening bij de aangifte inkomstenbelasting invullen! En de balans en winst- en verliesrekening zijn nu juist de belangrijkste onderdelen van een jaarrekening. Reden genoeg dus om een goede jaarrekening te laten samenstellen.
Als u bijvoorbeeld een lening of hypotheek wilt aanvragen, dan heeft u meestal ook een jaarrekening nodig. Ook bij verkoop van uw bedrijf zult u jaarrekeningen moeten kunnen overleggen.

Samenstellen jaarrekening BV

Kleine BV’s (besloten vennootschap) zijn verplicht een beperkte balans bij de Kamer van Koophandel te deponeren. Ook heeft u een jaarrekening nodig voor de aangifte vennootschapsbelasting voor de BV. Bij deze aangifte moet u de balans en winst- en verliesrekening invullen. Informatie over bijvoorbeeld investeringsaftrek en beperkt aftrekbare kosten kunt u ook uit de jaarrekening halen.
Als uw BV bijvoorbeeld een lening of hypotheek nodig heeft, dan heeft u daarvoor ook een jaarrekening nodig. Ook bij de verkoop van aandelen zult u jaarrekeningen moeten kunnen overleggen.

Locatie Jaarrekening Amsterdam

Jaarrekening Amsterdam is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Oud-West aan de Da Costakade, vlakbij de Kinkerstraat, de Nassaukade en de Bilderdijkstraat. Wij zijn centraal gelegen in Amsterdam en zijn dus voor veel klanten goed bereikbaar. route