Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
E t V N M S P A S R H S R R

OPSTELLEN JAARREKENING

Opstellen jaarrekening

Bent u ondernemer en wilt u de jaarrekening van uw bedrijf laten opstellen? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat! Wij hebben namelijk meer dan 15 jaar ervaring met het opstellen van de jaarrekening voor ondernemers. Wij opstellen de jaarrekening voor zzp’ers (zelfstandige zonder personeel), ondernemers met een eenmanszaak of vof (vennootschap onder firma) en ondernemers met een BV (besloten vennootschap).
Voor het opstellen van een jaarrekening is meestal gespecialiseerde kennis nodig. U kunt hierbij denken aan het berekenen van afschrijvingen, controle van openstaande posten van debiteuren en crediteuren, bepalen van overlopende posten en schulden en de stand van het eigen vermogen. De financiële balans (activa en passiva) van uw bedrijf moet natuurlijk ook in evenwicht zijn. Het opstellen van de jaarrekening kunt u daarom uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam.

Opstellen jaarrekening ZZP, eenmanszaak en vof

Voor een zzp’er, eenmanszaak en vof (vennootschap onder firma) is het opstellen van een jaarrekening niet verplicht. Zij moeten echter wel een winst- en verliesrekening en balans bij de aangifte inkomstenbelasting invullen! En de winst- en verliesrekening en balans zijn nu juist de belangrijkste onderdelen van een jaarrekening. Reden genoeg dus om een goede jaarrekening te laten opstellen.
Als u bijvoorbeeld een lening of hypotheek wilt aanvragen, dan heeft u meestal ook een jaarrekening nodig. Ook bij verkoop van uw bedrijf zult u jaarrekeningen moeten kunnen overleggen.

Opstellen jaarrekening BV

Kleine BV’s (besloten vennootschap) zijn verplicht een beperkte balans bij de Kamer van Koophandel te deponeren. Ook heeft u een jaarrekening nodig voor de aangifte vennootschapsbelasting voor de BV. Bij deze aangifte moet u de balans en winst- en verliesrekening invullen. Informatie over bijvoorbeeld investeringsaftrek en beperkt aftrekbare kosten kunt u ook uit de jaarrekening halen.
Als uw BV bijvoorbeeld een lening of hypotheek nodig heeft, dan heeft u daarvoor ook een jaarrekening nodig. Ook bij de verkoop van aandelen zult u jaarrekeningen moeten kunnen overleggen.

Locatie Jaarrekening Amsterdam

Jaarrekening Amsterdam is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Zuid aan de Aalsmeerweg 79. Dat is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein, bedrijventerrein de Schinkel en afslag S107 van de A10: route