Da Costakade 209 sous
1053 XA Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
terras Amsterdam Westerpark zzp jaarverslag balans Vondelpark Amsterdam Vondelpark jaarrekening west BV Nijntje Amsterdam  centrum jaarrekening zzp jaarverslag Molen Amsterdam oost vof zzp jaarverslag Station Amsterdam  Centraal Station boekhouder belastingaangifte balans Poort hallen Amsterdam Oud-West foodhallen jaarrekening west Arenaboulevard Amsterdam zuidoost BV boekhouder zzp Schouwburg Amsterdam centrum deponeren jaarrekening BV Rode brug Amsterdam oost jaarrekening eenmanszaak jaarverslag Huis Amsterdam oud-west boekhouder jaarrrekening jaarverslag Schipholbord Amsterdam Schiphol BV west zzp Rijksmuseum Amsterdam centrum offerte boekhouder jaarrekening Reclamezuil Amsterdam oud-zuid deponeren jaarrekening BV Eye Amsterdam noord jaarverslag boekhouder omzetbelasting

JAARREKENING ZZP

Jaarrekening ZZP

Bent u ZZP’er en wilt u de jaarrekening laten opstellen? Administratiekantoor Landzaat heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het opstellen van de jaarrekening voor ZZP’ers. Wij stellen dus graag de jaarrekening voor u op! Onze klanten komen voornamelijk uit de regio Amsterdam.
Voor een ZZP’er is het opstellen van een jaarrekening niet verplicht. Een ZZP’er moet echter wel de winst- en verliesrekening en de balans bij de aangifte inkomstenbelasting invullen! Balans en winst- en verliesrekening zijn nu juist de belangrijkste onderdelen van een jaarrekening. Reden genoeg dus om een goede jaarrekening te laten maken. Als u bijvoorbeeld een lening of hypotheek wilt aanvragen, dan heeft u meestal ook een jaarrekening nodig.

Jaarrekening opstellen

In de jaarrekening staan de winst- en verliesrekening van het betreffende jaar en de financiële balans per 31 december. Op de meeste posten wordt tevens een toelichting gegeven. Zo kunt u omzet, kosten en winst van verschillende jaren vergelijken. Wij laten u deze cijfers van de laatste 5 jaar in de jaarrekening zien. U krijgt hierdoor een goed inzicht in de financiële situatie van uw activiteiten.
Voor het opstellen van een jaarrekening is meestal gespecialiseerde kennis nodig. U kunt hierbij denken aan het berekenen van afschrijvingen, controle van openstaande posten van debiteuren en crediteuren, bepalen van overlopende posten en de stand van het eigen vermogen. De financiële balans (activa en passiva) moet natuurlijk ook in evenwicht zijn. Het opstellen van de jaarrekening kunt u daarom uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam.

Locatie Jaarrekening Amsterdam

Jaarrekening Amsterdam is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Oud-West aan de Da Costakade, vlakbij de Kinkerstraat, de Nassaukade en de Bilderdijkstraat. Wij zijn centraal gelegen in Amsterdam en zijn dus voor veel klanten goed bereikbaar. Route