Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
P A S R H S R R E t V N M S

JAARREKENING ZZP

Jaarrekening ZZP

Bent u ZZP’er en wilt u de jaarrekening laten opstellen? Jaarrekening Amsterdam heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het opstellen van de jaarrekening voor ZZP’ers. Wij stellen dus graag de jaarrekening voor u op!
Voor een ZZP’er is het opstellen van een jaarrekening niet verplicht. Een ZZP’er moet echter wel de winst- en verliesrekening en de balans bij de aangifte inkomstenbelasting invullen! Balans en winst- en verliesrekening zijn nu juist de belangrijkste onderdelen van een jaarrekening. Reden genoeg dus om een goede jaarrekening te laten maken. Als u bijvoorbeeld een lening of hypotheek wilt aanvragen, dan heeft u meestal ook een jaarrekening nodig.

Jaarrekening opstellen

In de jaarrekening staan de winst- en verliesrekening van het boekjaar en de financiële balans per 31 december. Op de meeste posten wordt ook een toelichting gegeven. Zo kunt u omzet en het resultaat van verschillende jaren vergelijken. Wij laten u deze cijfers van de laatste 5 jaar in de jaarrekening zien. U krijgt hierdoor een goed inzicht in de financiële situatie van uw activiteiten.
Voor het opstellen van een jaarrekening is meestal gespecialiseerde kennis nodig. Zo moeten afschrijvingen berekend worden, openstaande posten van debiteuren en crediteuren gecontroleerd worden en de overlopende posten bepaald worden. De financiële balans (activa en passiva) moet uiteraard ook in evenwicht zijn. Het opstellen van de jaarrekening kunt u daarom uitbesteden aan Jaarrekening Amsterdam!

Locatie Jaarrekening Amsterdam

Jaarrekening Amsterdam is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat. Ons kantoor is gelegen aan de Aalsmeerweg 79 op de hoek met de Sassenheimstraat in Amsterdam-Zuid. Het is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein, bedrijventerrein de Schinkel en afslag S107 van de A10. Jaarrekening ZZP Amsterdam: route