Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
A S R H S R R E t V N M S P

JAARREKENING EENMANSZAAK EN VOF

Jaarrekening eenmanszaak en vof

Bent u eigenaar van een eenmanszaak of vof (vennootschap onder firma) en wilt u de jaarrekening laten maken? Dat kan bij Jaarrekening Amsterdam! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het opstellen van de jaarrekening van een eenmanszaak of vof.
Voor een eenmanszaak of vof is het opstellen van een jaarrekening niet verplicht. Maar u moet wel de winst- en verliesrekening en de balans bij de aangifte inkomstenbelasting invullen! En dit zijn nu juist de belangrijkste onderdelen van een jaarrekening. Reden genoeg dus om een goede jaarrekening te laten maken.
Als u bijvoorbeeld een hypotheek of lening wilt aanvragen, dan heeft u ook een jaarrekening nodig. Bij verkoop van uw eenmanszaak of vof zult u tevens jaarrekeningen moeten kunnen overleggen.

Jaarrekening opstellen

In de jaarrekening staan de winst- en verliesrekening van het boekjaar en de financiële balans per 31 december. Op de meeste posten wordt tevens een toelichting gegeven. Zo kunt u omzet, kosten en winst van verschillende jaren vergelijken. Wij laten u deze cijfers van de laatste 5 jaar in de jaarrekening zien. U krijgt hierdoor een goed inzicht in de financiële situatie en ontwikkelingen van uw bedrijf.
Voor het opstellen van een jaarrekening is meestal gespecialiseerde kennis nodig. Denk hierbij aan het berekenen van afschrijvingen, controle van openstaande posten, bepalen van overlopende posten en de stand van het eigen vermogen. De financiële balans (activa en passiva) moet natuurlijk ook in evenwicht zijn.

Locatie Jaarrekening Amsterdam

Jaarrekening Amsterdam is gelegen aan de Aalsmeerweg 79 en is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat. Ons kantoor is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein, bedrijventerrein de Schinkel en afslag S107 van de A10. Jaarrekening eenmanszaak en vof: route