Da Costakade 209 sous
1053 XA Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
Arenaboulevard Amsterdam zuidoost BV boekhouder zzp Schouwburg Amsterdam centrum deponeren jaarrekening BV Rode brug Amsterdam oost jaarrekening eenmanszaak jaarverslag Huis Amsterdam oud-west boekhouder jaarrrekening jaarverslag Schipholbord Amsterdam Schiphol BV west zzp Rijksmuseum Amsterdam centrum offerte boekhouder jaarrekening Reclamezuil Amsterdam oud-zuid deponeren jaarrekening BV Eye Amsterdam noord jaarverslag boekhouder omzetbelasting terras Amsterdam Westerpark zzp jaarverslag balans Vondelpark Amsterdam Vondelpark jaarrekening west BV Nijntje Amsterdam  centrum jaarrekening zzp jaarverslag Molen Amsterdam oost vof zzp jaarverslag Station Amsterdam  Centraal Station boekhouder belastingaangifte balans Poort hallen Amsterdam Oud-West foodhallen jaarrekening west

JAARREKENING BV

Jaarrekening BV

Bent u aandeelhouder van een BV (besloten vennootschap) en wilt u de jaarrekening laten opstellen? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam! Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het opstellen van de jaarrekening voor BV’s. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio Amsterdam.
U heeft een jaarrekening van de BV nodig voor de aangifte vennootschapsbelasting. Bij deze aangifte moet u de balans en winst- en verliesrekening van de BV invullen. Ook kunt u informatie over bijvoorbeeld investeringsaftrek en beperkt aftrekbare kosten uit de jaarrekening halen. Kleine BV’s zijn bovendien verplicht een beperkte balans bij de Kamer van Koophandel te deponeren.
Als uw BV bijvoorbeeld een lening of hypotheek nodig heeft, dan heeft u meestal ook een jaarrekening nodig. Bij de verkoop van aandelen zult u tevens een jaarrekening moeten kunnen overleggen.

Deponeren jaarrekening BV

Een deel van de jaarrekening van een BV moet verplicht worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Dit moet digitaal ingediend worden en hiervoor heeft de BV bijvoorbeeld een inlogcode van de KvK of een eHerkenningsmiddel nodig. De BV hoeft alleen een beperkte balans te deponeren als de BV tot de klasse ‘Micro’ behoort. De BV valt in de klasse ‘Micro’ als de jaarrekening 2 jaar achter elkaar voldoet aan minimaal 2 van de volgende 3 eisen:

  1. de activa zijn minder dan € 350.000
  2. de jaarlijkse netto omzet is minder dan € 700.000
  3. gemiddeld aantal werknemers is minder dan 10

Jaarrekening opstellen

In de jaarrekening staan de winst- en verliesrekening van het betreffende jaar en de financiële balans per 31 december. Op de meeste posten wordt tevens een toelichting gegeven. Zo kunt u omzet, kosten en winst van verschillende jaren vergelijken. Wij laten u deze cijfers van de laatste 5 jaar in de jaarrekening zien. U krijgt hierdoor een goed inzicht in de financiële situatie van uw besloten vennootschap.
Voor het opstellen van een jaarrekening is meestal gespecialiseerde kennis nodig. U kunt hierbij denken aan het berekenen van afschrijvingen, controle van openstaande posten van debiteuren en crediteuren, bepalen van overlopende posten en de stand van het eigen vermogen. De financiële balans (activa en passiva) moet natuurlijk ook in evenwicht zijn. Het opstellen van de jaarrekening van de besloten vennootschap kunt u daarom uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam.

Locatie Jaarrekening Amsterdam

Jaarrekening Amsterdam is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Oud-West aan de Da Costakade, vlakbij de Kinkerstraat, de Nassaukade en de Bilderdijkstraat. Wij zijn centraal gelegen in Amsterdam en zijn dus voor veel klanten goed bereikbaar. Route