Da Costakade 209 sous
1053 XA Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
Rode brug Amsterdam oost jaarrekening eenmanszaak jaarverslag Huis Amsterdam oud-west boekhouder jaarrrekening jaarverslag Schipholbord Amsterdam Schiphol BV west zzp Rijksmuseum Amsterdam centrum offerte boekhouder jaarrekening Reclamezuil Amsterdam oud-zuid deponeren jaarrekening BV Eye Amsterdam noord jaarverslag boekhouder omzetbelasting terras Amsterdam Westerpark zzp jaarverslag balans Vondelpark Amsterdam Vondelpark jaarrekening west BV Nijntje Amsterdam  centrum jaarrekening zzp jaarverslag Molen Amsterdam oost vof zzp jaarverslag Station Amsterdam  Centraal Station boekhouder belastingaangifte balans Poort hallen Amsterdam Oud-West foodhallen jaarrekening west Arenaboulevard Amsterdam zuidoost BV boekhouder zzp Schouwburg Amsterdam centrum deponeren jaarrekening BV

DIENSTEN

Opstellen jaarrekening

De basis van elke jaarrekening is de zakelijke administratie van uw bedrijf. Daarvoor hebben wij bijvoorbeeld nodig: zakelijke bankafschriften, inkoop- en verkoopfacturen en bonnen, de aangiften omzetbelasting en de laatst opgestelde jaarrekening. Indien van toepassing hebben we ook de gegevens over de voorraad, auto van de zaak en de salarisadministratie nodig.
Een accountantsverklaring is voor kleine BV’s niet verplicht dus u kunt de jaarrekening gerust door Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam laten opstellen. Wij stellen de jaarrekening uiteraard ook samen voor ondernemers en ZZP'ers met een eenmanszaak of vof (vennootschap onder firma).

Deponeren jaarrekening BV

Een deel van de jaarrekening van een BV moet verplicht worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Het deponeren van deze stukken kunnen wij voor u verzorgen. Dit moet digitaal ingediend worden en hiervoor heeft de BV bijvoorbeeld een inlogcode van de KvK of een eHerkenningsmiddel nodig. De BV hoeft alleen een beperkte balans te deponeren als de deze tot de klasse ‘Micro’ behoort. Een besloten vennootschap valt in de klasse ‘Micro’ als de jaarrekening 2 jaar achter elkaar voldoet aan minimaal 2 van de volgende 3 eisen:

  1. de activa zijn minder dan € 350.000
  2. de jaarlijkse netto omzet is minder dan € 700.000
  3. gemiddeld aantal werknemers is minder dan 10

Belastingaangifte en loonadministratie

Diensten die gerelateerd zijn aan het opstellen van de jaarrekening zijn het opstellen van fiscale aangiften zoals de aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en voor een BV de aangifte vennootschapsbelasting. Bij het opstellen van de jaarrekening vindt ook altijd controle op de reeds ingediende aangiften omzetbelasting plaats. Alle aangiften kunt u uiteraard uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam. Tevens verzorgen wij voor u de loonadministratie en de aangifte loonheffing.