Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
H S R R E t V N M S P A S R

AMSTERDAM-WEST

Jaarrekening Amsterdam-West

Bent u een ondernemer uit Amsterdam-West en wilt u de jaarrekening laten opstellen? Dat kan bij Jaarrekening Amsterdam! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het maken van jaarrekeningen. Onze klanten hebben een eenmanszaak, vof of BV en komen uit diverse branches zoals horeca, bouw, reclame, film, TV, wellness, zorg en onderwijs.

Samenstellen jaarrekening

Als ondernemer uit Amsterdam-West doet u misschien niet graag zelf uw administratie en stelt u liever niet zelf de jaarrekening samen. Dat is begrijpelijk, want u kunt uw tijd en energie wellicht beter besteden aan de dagelijkse uitoefening van uw bedrijf.
Bovendien is meestal gespecialiseerde kennis en ervaring nodig voor het samenstellen van een jaarrekening. U kunt uw administratie en het opstellen van de jaarrekening dan beter uitbesteden aan Jaarrekening Amsterdam!

Locatie Jaarrekening Amsterdam

Jaarrekening Amsterdam is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat. Administratiekantoor Landzaat heeft zijn kantoor meer dan 10 jaar gehad in Amsterdam Oud-West. In 2020 zijn wij verhuisd naar Amsterdam-Zuid. Ons kantoor aan de Aalsmeerweg is vlakbij het Hoofddorpplein en bedrijventerrein de Schinkel. Vanuit Amsterdam-West kunt u bijvoorbeeld door het Vondelpark fietsen en vervolgens fietst u via de Sloterkade en de Zeilstraat naar het Hoofddorpplein. Met de auto neemt u afslag S107 op de A10. Dan rijdt u bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route

Amsterdam-West

De wijken en buurten van Amsterdam-West: Da Costabuurt, Van Lennepbuurt, Kinkerbuurt, Overtoom, Chassébuurt, Bellamybuurt, Cremerbuurt, Borgerbuurt, Vondelbuurt, Hoofdweg, Vondelparkbuurt, Helmersbuurt, Waterwijk, Kop van Jut,  Erasmusparkbuurt, Frederik Hendrikbuurt, Gibraltarbuurt, Westerpark, Foodhallen, Trompbuurt, Admiralenbuurt, Robert Scottbuurt, de Krommert, Postjesbuurt, Jan Maijenbuurt, Centrale Markthallen, Houthavens, Staatsliedenbuurt, Laan van Spartaan, Spaarndammerbuurt, Zeeheldenbuurt, Landlust, Jacob van Lennepkade, Mercatorbuurt, Hallenkwartier, Baarsjes, Bos en Lommer, Sloterdijk, Haven-Stad, Winkelcentrum Berlage Passage, Jan Pieter Heijestraat, Jan van Galenstraat, Amsterdam Food Centrum, Amsterdam Oud-West, Amsterdam Nieuw-West, Postjesweg, Jan Evertsenstraat, Bos en Lommerweg, Admiraal de Ruyterweg, Helmersstraat, Jacob van Lennepstraat, De Clercqstraat, Jan van Galenstraat, Westergasfabriek.