Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
E t V N M S P A S R H S R R

AMSTERDAM-OOST

Jaarrekening Amsterdam-Oost

Bent u een ondernemer uit Amsterdam-Oost en wilt u de jaarrekening laten opstellen? Dat kan bij Jaarrekening Amsterdam! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het opstellen van jaarrekeningen. Onze klanten zijn ondernemers en bedrijven uit het MKB en ZZP’ers (zelfstandige zonder personeel). Zij hebben meestal een eenmanszaak, vof (vennootschap onder firma) of een BV (besloten vennootschap) en komen uit verschillende branches zoals bouw, horeca, zakelijke dienstverlening, detailhandel, reclame, media, film en toerisme.

Opstellen jaarrekening

Als ondernemer uit Amsterdam-Oost doet u misschien niet graag zelf uw administratie en maakt u liever niet zelf uw jaarrekening. Dat is begrijpelijk, want u kunt uw tijd en energie wellicht beter besteden aan de dagelijkse uitoefening van uw bedrijf.
Bovendien is er meestal gespecialiseerde kennis nodig voor het maken van een jaarrekening. U kunt uw administratie en het opstellen van de jaarrekening dan beter uitbesteden aan Jaarrekening Amsterdam!

Locatie Jaarrekening Amsterdam

Jaarrekening Amsterdam is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat en is gelegen aan de Aalsmeerweg 79. Ons kantoor is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein en bedrijventerrein de Schinkel. Vanuit Amsterdam-Oost kunt u met de auto via de A10-Zuid de afslag S107 nemen. Dan rijdt u bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route
Bent u niet in de gelegenheid om uit Amsterdam-Oost uw administratie langs te brengen of op te sturen? Dan komen wij het toch gewoon bij u ophalen!

Amsterdam-Oost

De wijken en buurten van Amsterdam-Oost: Oosterparkbuurt, De Omval, Watergraafsmeer, Weesperzijde, IJburg, Zeeburg, Frankendael, Jeruzalem, Park de Meer, Don Bosco, Transvaalbuurt, Dapperbuurt, Indische Buurt, Oostelijk Havengebied, Amsteldorp, Zeeburgereiland, Julianapark, Middenmeer, Oostpoort, Amstelkwartier, Sluisbuurt, Amstel, Betondorp, Bajeskwartier, Centrumeiland, Middeneiland, Oosterpark, Steigereiland, Rieteiland, van der Kunbuurt, Dappermarkt, Wibautstraat, Rieteiland, Diemerpark, Haveneiland, Rietlandpark, Cruquiuseiland, Blijburg, Java-eiland, Amstel Business Park, Mauritskade, KNSM-eiland, IJburglaan, Amsterdam Science Park, Spaklerweg, Overamstel, Winkelcentrum Brazilië, Winkelcentrum IJburg, Middenweg, Winkelcentrum Christiaan Huygensplein, Borneo-eiland, Mauritskade, Muiderpoort, Weesperstraat, Bedrijventerrein Oost, Industriegebied Cruquius, Linnaeusstraat.