Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
R R E t V N M S P A S R H S

AMSTERDAM CENTRUM

Jaarrekening Amsterdam Centrum

Bent u een ondernemer uit Amsterdam-Centrum en wilt u de jaarrekening van uw bedrijf laten opstellen? Dat kan bij Jaarrekening Amsterdam! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het opstellen van jaarrekeningen. Onze klanten zijn ondernemers en bedrijven uit het MKB en ZZP’ers. Zij hebben een eenmanszaak, vof (vennootschap onder firma) of een BV (besloten vennootschap).

Opstellen jaarrekening

Als ondernemer uit Amsterdam-Centrum stelt u liever niet zelf de jaarrekening op en doet u misschien niet graag zelf uw administratie. Dat is begrijpelijk, want u kunt uw tijd en energie wellicht beter besteden aan de dagelijkse uitoefening van uw bedrijf. Bovendien is er meestal gespecialiseerde kennis nodig voor het samenstellen van een jaarrekening. U kunt uw zakelijke administratie en het opstellen van de jaarrekening dan beter uitbesteden aan Jaarrekening Amsterdam!

Locatie Jaarrekening Amsterdam

Jaarrekening Amsterdam is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat en is gelegen aan de Aalsmeerweg 79. Ons kantoor in Amsterdam-Zuid is vlakbij het Hoofddorpplein en bedrijventerrein de Schinkel. Vanuit Amsterdam-Centrum kunt u bijvoorbeeld door het Vondelpark fietsen en vervolgens via de Sloterkade en de Zeilstraat naar het Hoofddorpplein fietsen. Met de auto neemt u afslag S107 op de A10. Dan rijdt u bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route

Amsterdam-Centrum

De buurten en wijken van Amsterdam-Centrum: Haarlemmerbuurt, Jordaan, Damrak, de Dam, Plantage, Westelijke Eilanden, Nieuwmarkt, Burgwallen, Oostelijke Eilanden, Singel, Leidseplein, Kalverpassage, Nieuwendijk, Nieuwmarkt, Rokin, Binnenstad, Grachtengordel, Negen Straatjes, Czaar Peterbuurt, Amstel, Prinsengracht, Zeeheldenbuurt, Kalverstraat, Lastage, Het Funen, Weteringschans, Planciusbuurt, Weesperstraatbuurt, Kazernebuurt, Keizersgracht, Spui, Herengracht, Rozengracht, Rembrandtplein, Zeedijk, Marineterrein, Waterlooplein, Vijzelgracht, Utrechtsestraat, Leidsestraat, Spiegelkwartier, Spuistraat, Lijnbaansgracht, Brouwersgracht, Haarlemmerstraat, Westerdoksdijk, Prinseneiland, Spiegelstraat, Nieuwezijds Voorburgwal.